Salaojasora sekä muut sora- ja kiviainekset Kauhajoelta

Maanjalostusta yli 15 vuoden kokemuksella! Kultatarvas Oy valmistaa salaojasoran sekä muut sora- ja kiviainekset moniin käyttötarkoituksiin ekologisesti. Yrityksemme kotipaikka sijaitsee Kauhajoella.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemallesi ainekselle!

Yhteystiedot

Maanjalostuksella kivi- ja sora-ainekset moniin tarpeisiin

Valmistamme erilaisia sora- sekä kiviaineksia sorasta jalostamalla ja seulomalla. Soranjalostaminen on ekologisempi vaihtoehto kalliosta louhimalla saatavalle kalliomurskeelle energiankulutuksellisista syistä. Valmistusprosessissa tuotamme aineksia eri rakeisuuksilla, mikä lisää tuotteidemme monikäyttöisyyttä. Tuotteistamme löytyy vaihtoehto niin pihanrakentajille, urakoitsijoille kuin julkisen sektorin tarpeisiinkin.

Tilaamalla salaojasoran, hiekoitussoran tai vaikkapa kivet pihasi maisemarakentamiseen kauttamme, saat sorat kuormattuna tai suoraan kohteeseesi toimitettuna.

Tuotteemme:

  • salaojasora laajalla rakeisuusalalla
  • hiekoitussora 0/8 (helposti juokseva ja riittoisa)
  • SRT esim. sorateiden kulutuskerrokseksi (vähän pölyävä ja helppo kunnossa pidettävä)
  • kiviä piha- ja maisemarakentamiseen.

Tilaajan suoritustasovaatimuksista riippuen tarjoamme mahdollisuuden tuotteiden CE-merkintään.

Kalustoa myytävänä!

Tarjoamme myyntiin osan kalustostamme. Tutustu kuviin ja ota yhteyttä, mikäli mielenkiintosi heräsi ja kaipaat lisätietoja! Saat meihin parhaiten yhteyden puhelimitse, mutta myös sähköposti tavoittaa. Toimipisteemme sijaitsee Kauhajoella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää